Mediationlocatie


Mijn mediationkantoor is gevestigd in Joure, aan Oer de Feart 157.Mijn klanten komen uit heel Nederland, ook vanwege de gunstige ligging van mijn kantoor vlakbij de A6 en de A7.

Je kunt gratis voor de deur parkeren. In de wachtruimte kun je een tijdschrift lezen.De toiletten zijn altijd brandschoon. De spanning van een mediation werkt op de blaas en de darmen zo heb ik gemerkt, en dan is het fijn als je op je gemak het toilet kunt bezoeken.

De mediationruimte is helemaal ingericht om je zoveel mogelijk op je gemak te doen voelen. Hij is voorzien van airco, open haard, dimbare lampen, speciale ledverlichting, fijne banken en is geschikt voor astmapatienten.Er staan prettige stoelen, er is een zitbal voor mensen die last van hun rug hebben, en ik maak veel gebruik van een elektronische flipover waarop ik aantekeningen maak.Die print ik vervolgens uit en je krijgt ze mee, of ik maak een foto van de aantekeningen en mail die. Dat bespaart tijd en dus geld, want dan hoeven we geen uitgebreide notities na afloop van de mediation uit te werken.

Als je even wilt roken of wilt afkoelen kun je in de fijne tuin aan het water (met strandje) een luchtje scheppen. Als je met je advocaat wilt overleggen is er een aparte spreekkamer met airco waar je even kunt gaan zitten.

Op youtube vind je een verzameling van filmpjes van ons kantoor. Amateuristische, schokkerige filmpjes zonder enige pretentie. We zijn tenslotte deskundig op het terrein van ADR en mediation, we zijn geen filmploeg. Maar het geeft een beeld.

http://www.youtube.com/watch?v=pFykUGoaXtY

Meldpunt mediation 2021